BIHUI

BIHUI razvija alate za profesionalne keramičare i pritom je posvećen dizajniranju, proizvodnji i distribuciji alata te strojeva za postavljanje pločica i građevinskih alatki uz naglasak na inovaciju i kvalitetu. Ovi alati su dizajnirani za sigurno rukovanje, prijevoz i rezanje pločica velikog formata, kao i za postavljanje različitih vrsta keramičkih i porculanskih pločica.

Prioritet u razvoju BIHUI alata

S više od 100 novih proizvoda u svom asortimanu, BIHUI kontinuirano radi na inovacijama i unaprjeđenju proizvoda kako bi se zadovoljile potrebe tržišta i pružio niz visokokvalitetnih proizvoda.
Cjelokupni asortiman BIHUI proizvoda alata za velike formate orijentiran je prema rješenjima, a razmjena iskustava s profesionalcima ključan je korak u razvojnom procesu. Kroz ovu interakciju stvaraju se praktični proizvodi koji se ističu po kvaliteti i svojoj primjeni. Tako se osigurava jednostavniji rad uz manje napora, a istovremeno se pruža atraktivan dizajn proizvoda i pakiranja.

Ključ uspjeha

Posvećenost inovacijama rezultirala je najširim asortimanom koji se može pronaći na globalnom tržištu koji zadovoljava potrebe profesionalaca bilo da se radi o rezanju, brušenju, bušenju, prijevozu ili postavljanju svih formata keramičkih i porculanskih pločica.
Kožul d.o.o. generalni je zastupnik brenda BIHUI za područje jugoistočne Europe.