U Domu tehnike u Osijeku uspješno je održana prezentacija i seminar zaštitne opreme u sklopu koje je predstavljen brend profesionalne radne odjeće DASSY za koji je tvrtka Kožul d.o.o. generalni zastupnik za Hrvatsku i zemlje u regiji: Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Sloveniju. Događaj je organiziran u suradnji s Udrugom za promicanje zaštite ljudi u radnoj i životnoj okolini, a prisustvovali su stručnjaci iz različitih industrija i zainteresirani pojedinaci.

Seminar i prezentacija održani su s ciljem promicanja kvalitete, udobnosti i sigurnosti na radnom mjestu. Filip Mesić iz tvrtke Kožul d.o.o. predstavio je najnoviju zaštitnu odjeću, uključujući novu kolekciju ViVid, inovativne materijale i praktična rješenja za različite industrije.

Neke od ključnih tema koje su se obrađivale na seminaru bile su:

  • aktivna uloga Ovlaštenika iz zaštite na radu,
  • proces pregleda radne opreme, ocjena rezultata pregleda i ispitivanja te upute za siguran rad,
  • primjeri dobre prakse – izrada uputa za rad na siguran način,
  • sigurna mjesta rada u virtualnom okruženju te digitalna sigurnost radnika.

Svi prisutni imali su priliku iz prve ruke pregledati i ispitati kvalitetu pojedinih komada profesionalne radne odjeće iz najnovije DASSY kolekcije te se uvjeriti u snagu ovog renomiranog brenda. Ovime je DASSY još jednom potvrdio svoju poziciju lidera u proizvodnji radne odjeće koja zadovoljava najviše standarde sigurnosti i ergonomije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)