OXXA

Tko god radi u građevini, logistici, transportu ili industriji, zna: dobra osobna zaštita je neophodna. Dvije stvari su važne: sigurnost i udobnost. Osobna zaštitna oprema (OZO) od OXXA povećava vašu sigurnost i nudi udobnost tijekom vašeg rada. Od radnih rukavica do štitnika za uši. I od vatrootporne odjeće do zaštitnih kaciga. Proizvodi su podijeljeni u tri podlinije, svaka sa svojim specifičnim karakteristikama: OXXA® Basic, OXXA® Essential i OXXA® Premium. Svi proizvodi zadovoljavaju europsku regulativu za OZO. Razlika je u detaljima: upravo taj dodatni dio udobnosti, viši stupanj zaštite i posebne značajke.

Misija

OXXA teži svijetu u kojem se svaki radnik osjeća sigurno na radnom mjestu. S tim na umu, OXXA nudi široku ponudu udobne, visokokvalitetne osobne zaštitne opreme i odgovarajućih rješenja.

Vizija

Zahvaljujući ulaganjima u inovacije i podizanje svijesti, OXXA je zauzela vodeću poziciju u području sigurnosti na radnom mjestu. Unutar pozitivnog doprinosa koji OXXA daje, stalna je pažnja posvećena čovjeku i okolišu.
Kožul d.o.o. distributer je brenda OXXA za tržište Hrvatske.