Ovoga tjedna smo posjetili Njemačku i sudjelovali na jednom od najvećih sajmova koji je okupio više od 3200 izlagača iz cijelog svijeta.

Od 3. do 6. ožujka 2024. održan je sajam EISENWARENMESSE u izložbenom centru u  u  Kölnu u Njemačkoj. Nakon specijalnog međunarodnog sajma hardvera u održanog u jesen 2022., ova izložba se snažno vratila na uobičajeni termin u ožujku.

Događaj je privukao više od 3.200 tvrtki iz 55 zemalja i regija koji su pokazali svoje najnovije proizvode i inovativne tehnologije, uključujući alate, pribor, građevinske i DIY potrepštine, prema organizatoru, MESse Koln GMBH. Sebastian Hein, direktor Međunarodnog sajma hardvera u Kölnu, rekao je: “Udio stranih izlagača je više od 90%, što u potpunosti pokazuje nezamjenjivu ulogu Međunarodnog sajma hardvera u Kelnu kao globalne poslovne i komunikacijske platforme.”

Uz vrhunski program s edukativnim prezentacijama i stručnim razgovorima, ovaj sajam je ponovno dokazao svoju važnost kao ključno mjesto susreta za sve sudionike u industriji!

Tim tvrtke Kožul iskoristio je sajam za brojne sastanke s partnerima, dogovore oko nastavka suradnje i istražio novosti na sajmu.