Uskoro nam  iz proizvodnje stižu posebno dizajnirane police za nivelir system iz asortimana MAX.

Polica je praktična iz razloga što na nju stane do 3x više proizvoda nego na prijašnju policu, a sam dizajn će svakako doprinijeti izgledu svakog maloprodajnog prostora.

Razlog dizajniranja nove police je proizašao iz potrebe naših kupaca, odnosno maloprodaja iz Hrvatske i Slovenije kojima se dešavalo da u toku jednog dana polica ostane prazna i bilo je potrebno stalno nadopunjavanje.

Nivelir system se sastoji od baze, kajle i kliješta. Od rujna 2017. kada smo krenuli s distribucijom ovih proizvoda pa do sada, oni su vrlo brzo postali najfrekventniji artikli u Max asortimanu.

Prednost našeg nivelir systema u odnosu na slične proizvode na tržištu je odlično pogođena kvaliteta i elastičnost plastike koja podnosi velika opterećenja i prikladna je i za pločice i kamen dimenzija od 1m i više.

U rujnu 2018. kada nove policu stignu iz proizvodnje, svim trenutnim kupcima će biti ponuđena zamjena postojećih polica s novima. Svim novim kupcima koji ulistaju naš nivelir system, nova poilca će također biti na raspolaganju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)