Tvrtka Kožul nastavlja sa širenjem asortimana i uvođenjem novih kvalitetnih proizvoda na hrvatsko tržište.

Riječ je o zaštitnim čizmama Swampok od PVC-a upečatljive žute boje. Karakterizira ih čelična kapica i tabanica, protuklizni đon (ulja, goriva, maziva), antistatične su te u skladu s normama EN ISO 20345: 2011 S5 SRC. Dostupni su brojevi 41- 46.

Model 140P S5 je udobna sigurnosna čizma do koljena za vaš besprijekoran rad u građevinarstvu i industriji. Ne upija i ne propušta vodu. Otporan na nekoncentrirane i slabe kiseline, baze, alkohol, benzin, masti, dezinfekcijska sredstva, biljne i životinjske masti.

Swampok (nekada Paliutis) je obiteljska firma iz Litve koja se proizvodnjom čizama bavi od 1995. godine. U SWAMPOK-u dizajniraju, razvijaju i proizvode 1,5 milijuna kišnih čizama svake godine. Svaka čizma proizvedena je u skladu sa standardima REACH, tako da nema ftalata, kadmija ili bilo čega što ne biste željeli naći u kišnoj čizmi. Budući da su najveći proizvođač kišnih čizama u sjevernoj Europi, inspirirani smo prirodom – kiša, blato, močvare naučili su ih kako stvoriti proizvode koji će vaša stopala održati suhima.

Iako se čizme strojno izrađuju, to je samo dio priče. Svaka čizma je ručno dovršeno obrubljena, polirana, prošivena i pažljivo pakirana od strane tima 70 predanih zaposlenika od kojih neki rade 10, 15 ili čak 20+ godina.

Više informacija o tvrki potražite na www.swampok.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)